SaaS vs. CPP vs. MPS

SaaS – Software as a Service (Software ca serviciu) 

Are la bază un software care se instalează la clientul final și care in mod automat raportează distribuitorului atunci când este nevoie de consumabile. Este modelul de business facil / rapid de implementat. Distribuitorul facturează resellerului la sfârșit de lună produsele livrate clientului final pe parcursul lunii respective.

CPP – Cost per Page (Cost per Pagină)

Conceptul are la  bază un cumul de 3 componente: flota de echipamente, consumabile ( & piese de schimb) și service (instalare, întreținere, reparații). Este cel mai dezvoltat model de business din piața românească.

MPS – Managed Print Services ( Servicii de imprimare gestionată)

Conceptul are la  bază un cumul de 4 componente: flota de echipamente, consumabile (piese de schimb), service (instalare, întreținere, reparații) și software de management al imprimării. Este un model de business complex și complet ce îi oferă clientului oportunitatea de a controla în cel mai amănunțit mod întreg fluxul de imprimare.

 

Sunteți interesat de o soluție din cele 3 enumerate mai sus (SaaS/CPP/MPS)? În situația unui răspuns afirmativ, avem rugămintea respectuoasă de a parcurge formularul următor.